reviews reviews

Reviews over onze mediator

ZO ERVAREN KLANTEN ONZE DIENSTEN

 

Dinsdag 21 maart 2017

"Bedankt Sissel voor je professionaliteit en de manier waarop je het hebt aangepakt. Wij hebben er veel aan gehad"

 

Donderdag 19 januari 2017

"Ik heb de eerste bijeenkomst als heel positief ervaren. Wij laten elkaar normaal nooit uitpraten, nu kwamen wij allebei echt aan het woord. Mooi dat dit zo kon." 

 

Maandag 12 december 2016

"Bedankt voor het prettige gesprek. Het heeft ons veel rust gebracht. Heel fijn dat er nu meer duidelijkheid is."

 

Woensdag 30 november 2016

"Door de aankoop van onze woningen en financiering moest alles strak en snel geregeld worden. Prettig dat jij daarin snel kon schakelen en alles met ons tot in de puntjes wist te regelen."

 

Maandag 11 juli 2016

"Wij kunnen nu zonder spijt en zonder rancune met elkaar verder."

  

Vrijdag 20 mei 2016

"Bedankt voor jouw engelen geduld. Ik was zo bang dat dit in een enorm gevecht zo eindigen. Mede dankzij jouw wijze woorden is dit niet gebeurd."

 

Donderdag 17 maart 2016

"Bedankt voor het fijne gesprek, we hebben nu voor het eerst weer in tijden houvast en hier kunnen wij echt mee vooruit."

 

Vrijdag 11 maart 2016

"Ik had echt geen idee hoe of wat. Nu hebben we het allemaal goed op de rit gekregen voor ons en de kinderen. Heel fijn dat jij zoveel begrip en geduld met ons had. Heel veek dank voor al jouw hulp."

 

Woensdag 9 maart 2016

"Fijn dat het transparant is en wij met iemand erbij nu wel kunnen horen wat de verwachtingen van de ander waren en vooral zijn."

 

Vrijdag 11 december 2015

"Door jou is het een harmonieuze scheiding geworden. Dat had ik echt van te voren niet durven hopen. We kunnen nu weer verder."

 

Maandag 23 november 2015

"Het was met name onze wens dat alles goed werd geregeld voor onze dochter. Dat jij met haar gesproken hebt vond zij erg fijn, hierdoor heeft zij echt het gevoel dat zij ook belangrijk is en mee mag denken."

 

Donderdag 15 oktober 2015

"Ik zal dit absoluut aanraden. Wij zijn voor ons kind zo goed mogelijk uit elkaar. Maar dit traject heeft ons ook veel tijd en geld bespaard. Wij zijn allebei heel tevreden met de uitkomst en met de gemaakte afspraken."

 

Maandag 5 oktober 2015

“Zonder jou hadden we dit nooit bereikt en waren we vechtend in de rechtbank beland. Heel fijn dat jij ons het idee kon geven dat wij niet de enige zijn en er weer een nieuwe toekomst komt. Ik heb daar veel steun aan gehad. Verder wisten wij echt niet dat er zoveel bij kwam kijken, daar denk je niet aan als je gaat trouwen. Ik zal het zeker ook anderen aanraden.”

 

Woensdag 9 september 2015

“Ik dacht dat wij dit zelf wel konden regelen, maar dat viel vies tegen. Nu wij hiermee bezig zijn, zie ik pas hoe nodig dit is. We hebben na een gesprek al meer stappen gemaakt dan alle afgelopen maanden.”

 

Maandag 29 juni 2015

“Deze manier past erg bij mij. Het voelt vertrouwd en veilig. Het blijft heel moeilijk om uit elkaar te gaan, maar het is fijn dat alles zo samen kan worden geregeld. Met name zagen wij op tegen de zakelijke en financiële kant. Erg fijn dat je daar de tijd voor nam en wij het ook begrijpen, zodat wij nu goede afspraken hebben kunnen maken. Ik zal iedereen die dit samen wil doen dit zeker aanraden.”

 

Dinsdag 10 juni 2015

“We waren al een jaar bezig zonder jouw hulp was er nooit een einde aan gekomen. Wij kunnen nu eindelijk verder.”

 

Donderdag 21 mei 2015

“Wij zijn blij dat wij voor mediation hebben gekozen. Door jouw inbreng hebben we het snel kunnen afronden. Fijn dat de afspraken nu op papier staan en wij hier allebei achter staan. Dat jij neutraal was hielp echt. Gaande de mediation gingen wij ons beter voelen. Bedankt voor al je geduld en inzet.”

 

Vrijdag 17 april 2015

“Heel fijn dat dit zo stap voor stap kon. Je hebt echt geen idee waar je moet beginnen en een goede gids is dan onmisbaar. Ook goed dat jij ‘luchtigheid’ bracht tussen ons. Maar het allerbelangrijkste is dat we nog samen kunnen praten. Heel erg bedankt.”

 

Dinsdag 10 maart 2015

"De opbouw van het traject was goed en fijn dat het informeel was. U heeft zelfs pogingen gewaagd om ons weer bij elkaar te krijgen. U heeft de tijd genomen om ons de voors- en tegens van alle beslissingen uit te leggen. Hoewel het geen leuk resultaat heeft (echtscheiding). Ben ik persoonlijk blij voor mediation te hebben gekozen, omdat we zo samen oplossingen hebben kunnen vinden voor ons zelf en onze dochter."

 

Woensdag 18 februari 2015

“Heel verhelderend, er komen allerlei dingen aan de orde waar jezelf niet aan denkt. Prettig dat er iemand is die met je meedenkt.”

 

Vrijdag 30 januari 2015

“Graag wil ik jou nogmaals bedanken voor al jouw hulp het afgelopen jaar. Inmiddels hebben de kinderen hun draai gevonden en heb ik het idee dat het goed met hen gaat. Ook met mijzelf gaat het stukken beter. Bedankt voor jouw begeleiding door het moeilijke proces. Het heeft mij enorm geholpen.”

 

Vrijdag 21 november 2014

“Heel prettig dat de gesprekken rustig verliepen en Sissel overal de tijd voor nam, waardoor het ‘eigen’ werd. Zelf had ik het gevoel het snel te willen afhandelen, maar juist door de rust die er kwam konden we goede en weloverwogen afspraken maken. Bedankt voor je hulp!”

 

Dinsdag 28 oktober 2014

“Wij hadden dit nooit alleen kunnen doen. Heel fijn dat je structuur bracht, veel weet en wij samen afspraken hebben gemaakt.”

 

Vrijdag 29 augustus 2014

“Prettig dat dit zo kon!. Als het over geld gaat krijgen wij altijd ruzie. Zonder jouw hulp was dit ons samen nooit gelukt.”

 

Woensdag 3 juli 2014

“Door dit traject lukte het om toch samen in gesprek te blijven en tot een convenant te komen. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!”

 

Maandag 30 juni 2014

“Ik heb eigenlijk voor dit kantoor gekozen voor de juridische afhandeling. Toch was het erg prettig dat de mediation er als back up was.”

 

Maandag 23 juni 2014

“Samen was dit ons zelf nooit gelukt. Hartelijk dank daarvoor!”

 

Vrijdag 23 mei 2014

“Door dit traject lukte het om toch samen in gesprek te blijven en tot een convenant te komen. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!”

 

Woensdag 9 april 2014

“Op deze manier hebben wij alles goed op kunnen lossen. Bedankt!”

 

Maandag 17 maart 2014

“Onderling konden we er niet uitkomen. Het was voor mij erg belangrijk dat de gesprekken in goede banen werden geleid door iemand die niet partijdig was en belangen had in deze kwestie. Ik zou hier de volgende keer weer voor kiezen, maar hoop natuurlijk dat het nooit meer noodzakelijk is.”

 

Donderdag 20 februari 2014

“We zagen er ontzettend tegenop, maar dit viel erg mee. Het is zelfs een soort van gezellig.”

 

Dinsdag 11 februari 2014

“Dit was voor mij zeker de vriendelijkste weg naar een echtscheiding! Bedankt!”

 

Maandag 20 januari 2014

“Erg tevreden over hoe het is gegaan. Ik zou dit bureau zeker aanbevelen, mocht iemand mij daar naar vragen.”

 

Dinsdag 17 december 2013

“Ook al is het uiteraard een investering, je hebt ons er geweldig goed mee geholpen. Wij kunnen hier zeker de komende periode mee verder en het is de investering dan ook zeker waard.”

 

Vrijdag 29 november 2013

“Een scheiding is verschrikkelijk, maar dit is de best mogelijke manier om het af te ronden, erg prettig zo.”

 

Maandag 4 november 2013

“Dit was voor ons de snelste weg om er ter goede trouw gezamenlijk uit te komen. Bedankt!”

 

Woensdag 11 september 2013

“Zeer prettige en rustige onafhankelijke begeleiding zodat de onderlinge relatie zo optimaal mogelijk is gebleven ten behoeve van onze zoon. In overleg blijkt er veel mogelijk. Dank je wel!.”

 

Maandag 1 juli 2013

“Ik wil je graag bedanken voor de mediation. Zeker dankzij jou is de scheiding vlot verlopen. Het was op z’n zachts gezegd geen makkelijke periode en ik ben blij dat het nu beter gaat en het einde van samen wonen in één woning in zicht is. Het is goed zo. Ik wens je veel succes verder met je praktijk.”

 

Vrijdag 15 mei 2013

“Wij zijn blij dat wij eruit zijn. De afwikkeling van de financiën is gelukkig niet tussen ons in komen te staan als ouders.”

 

Maandag 11 maart 2013

“De juf gaf aan dat het ondanks de scheiding erg goed met hem gaat op school. Wij denken dat dit toch echt komt doordat wij voor dit traject hebben gekozen.”

 

Dinsdag 5 februari 2013

“Ik vond mevrouw Pemmelaar een prettig persoon. Die ook echt moeite deed om ons te helpen zonder opdringerig te zijn. Ik zou haar zeker aanbevelen. Hoop dat natuurlijk niet hoeft bij kennissen of vrienden.

 

p.s. hartelijke dank voor alles ondanks de situatie.”

 

Donderdag 29 november 2012

“ Op deze manier lukte het om er in goed overleg uit te komen in plaats van met twee advocaten. Ook kregen wij een overzicht van alle stappen in het proces waardoor we goed overwogen afspraken hebben kunnen maken. Bedankt!”

 

woensdag 10 oktober 2012

“Sissel is in staat om rust in het proces te brengen zodat wij gezamenlijk tot een goede oplossing zijn gekomen die bij ons past. Zij kan op zich ingewikkelde zaken op een eenvoudige en prettige manier begeleiden. Heeft een persoonlijke aanpak, voelt goed aan wie we zijn en wat we nodig hebben. Bedankt!”

 

 

Alle recensies zijn geanonimiseerd om de privacy van onze klanten te waarborgen.