Blog over scheiding

Dit zegt Sissel...

Sissel PemmelaarSissel Pemmelaar is als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar achtergrond als advocaat is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt.
Een mooie nieuwjaarswens om 2017 mee te beginnen!
Zondag, 1 januari 2017

Een mooie nieuwjaarswens om 2017 mee te beginnen!

Is in 2016 voor jullie die moeilijke beslissing gevallen, dan was het zeker geen makkelijk jaar. Maar als je de scheiding met liefde voor jullie kinderen en met respect voor elkaar hebt aangepakt, kun je ook met trots terugkijken op 2016. Én wij weten zeker dat je dan alle vertrouwen in 2017 kunt hebben. Is het besluit net gevallen om niet meer verder te gaan als liefdespartners, onthoud dat jullie wel altijd partners in ouderschap blijven. Zolang je dat maar goed voor ogen blijft houden, komt alles goed! In 2017, maar ook in 2018, 2019, 2020...


Wij wensen alle ouders en kinderen een LIEFDEVOL 2017!


Met warme groet,


Sissel PemmelaarMocht je hulp nodig hebben bij je scheiding of is er een belangrijke verandering die van invloed is op de gemaakte afspraken? Weet dat wij er net als in 2016, óók in 2017 weer zijn om jullie vanA tot Z te begeleiden! Je kunt onze scheidingsmediator mr. Sissel Pemmelaar een mail sturen of bellen op 020 260 55 50. Zij helpt jullie graag!


 terug

Maak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen