Blog over scheiding

Dit zegt Sissel...

Sissel PemmelaarMr. Sissel Pemmelaar is als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar expertise als advocaat en financieel echtscheidingsadviseur is er de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt.
Reclame laat zien: scheiden kan ook zo!
Maandag, 11 december 2017

Reclame laat zien: scheiden kan ook zo!

Heb jij hem al gezien: de nieuwe kerst commercial van PLUS? Als scheidingsmediator ben ik absoluut fan. Vorig jaar schreef ik er al over in mijn blog voor kerst. Mooi om dit nu op groot scherm voor je te zien.

 

‘Goed eten, is samen eten’

 

Onder het motto ‘goed eten, is samen eten’ heeft supermarkt PLUS een prachtige reclame gemaakt. In deze reclame is te zien hoe een meisje haar gescheiden ouders met kerst samenbrengt. Het filmpje is vanuit het perspectief van het meisje gefilmd en dat maakt het juist zo mooi en ontroerend.


Diamanten kerst-tip


In mijn kerst blog van vorig jaar gaf ik één diamanten kerst-tip aan ouders mee. Een tip die ik van kinderen vaak hoor in de gesprekken, die ik met ze voer. Ja precies, de wens van het meisje in de reclame: samen met papa en mama na de scheiding kerst blijven vieren. In mijn praktijk zie ik geregeld dat ouders een moment daarvoor vinden. Dat hoeft helemaal niet lang te zijn, het kan al een kerstontbijtje samen zijn. Of zoals in de reclame een kerstdiner.


Een paar minuten tijd en zakdoeken


Via deze link kun je de hele reclame bekijken. Het kost je een paar minuten tijd. Zorg wel dat je zakdoeken bij de hand hebt. De kans is namelijk groot dat je -net als veel anderen- het niet droog houdt.

  

Nog meer inspiratie


Ik hoop dat de reclame veel gescheiden ouders inspireert. Meer kerst tips vanuit mijn praktijk als scheidingsmediatorlees je hier. Of maak samen met je kind de adventskalender die ik speciaal voor kinderen van gescheiden ouders bedacht. 


Sissel Pemmelaaris als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar achtergrond als advocaat is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt. Meer weten kijk gerust rond op de website of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


afbeelding: screenshot kerstcommercial PLUS Supermarkt 2017


 terug

Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen