Blog over scheiding

Dit zegt Sissel...

Sissel PemmelaarMr. Sissel Pemmelaar is als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar expertise als advocaat en financieel echtscheidingsadviseur is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt.
#StayAtHome mediation
Vrijdag, 20 maart 2020

#StayAtHome mediation

Zo gaan wij om met de Corona maatregelen

Veiligheid en gezondheid eerst ☘️

Ook onze praktijk moet de komende tijd anders gaan werken vanwege de Corona Maatregelen. Wij kunnen onze cliënten minder persoonlijk ontmoeten op de praktijk, maar wij blijven voor een ieder beschikbaar. Tot 19 mei 2020 zal ik zo veel mogelijk online mijn hulp als scheidingsmediator blijven bieden.


lopende mediation trajecten


Stress kan tijdens een echtscheiding eenvoudig tot conflicten leiden. Juist dan is scheidingsmediation nodig. Ik blijf daarom voor al mijn klanten bereikbaar via de telefoon, e-mail en een digitale meetings. Voorafgaand aan een online sessie zal ik zoveel mogelijk informatie eerst via e-mail delen en een duidelijke agenda maken. Op deze manier kunnen wij tijdens de online meeting efficiënt en voortvarend aan de slag.

Procedure bij de rechtbank

Voor scheidingen waarvan het convenant en ouderschapsplan al is ingediend bij de rechtbank zal het formele proces gewoon blijven doorlopen. Gelukkig gaat de rechtbank niet dicht voor schriftelijke procedures. Een voordeel van de keuze voor mediation. Uiteraard kan het wel allemaal wat langer duren, al wordt er hard door de rechtbank doorgewerkt. Een groot aantal beschikkingen hebben wij in de eerste week van de Covid-19 maatregelen al binnen gekregen.

Nieuwe aanmeldingen

Ondanks de Corona maatregelen kun je uit elkaar en hoef je de scheiding niet uit te stellen. Voor nieuwe klanten geldt eerst aanmelden per e-mail of telefonisch. Ik zal dan een vrijblijvende kosteloze online kennismaking inplannen van maximaal een half uur.  Samen met jullie kan ik dan afstemmen wat er nodig is en hoe wij dit de komende tijd gaan oppakken. Ook in deze extra moeilijke en onzekere tijd hoef je er dus niet alleen voor te staan.

Tot slot zorg goed voor jezelf in deze bijzondere tijd!

Liefs,

Sissel Pemmelaar


 terug

Maak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen