Blog over scheiding

Dit zegt Sissel...

Sissel PemmelaarMr. Sissel Pemmelaar is als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar expertise als advocaat en financieel echtscheidingsadviseur is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt.
Gescheiden? Maak zélf met je kind een souvenir!
Vrijdag, 21 juli 2017

Gescheiden? Maak zélf met je kind een souvenir!

Nu jullie niet meer met z'n allen op vakantie gaan, wil je kind vast een souvenir meenemen voor papa of mama. Dat kun je natuurlijk kopen, maar zelf maken is zóveel leuker.Hier een idee dat je eenvoudig samen met je kind(eren) kunt doen.


Het volgende heb je nodig:

  • een 3D fotolijstje in A4 formaat 
  • een mooi gekleurd A4 papier
  • lijm en/ of plakband
  • gekleurde pennen en stiften
  • verschillende stickers (met tekst)
  • een leuke foto van je kind op vakantie
  • een vakantiekaart
  • een groot ❤️ voor de moeder of vader van je kind, omdat de liefde voor je kind(eren) nog groter is 


Ga samen aan de slag:


Neem het gekleurde A4 papier, lijm, stickers, de pennen en stiften mee op vakantie. De foto maak je op vakantie en de vakantiekaart zoek je samen uit, plak ze in het midden op het papier. De bedoeling is dat jullie een mooie collage maken van de dingen die je op vakantie verzamelt. Dat kunnen kaartjes zijn van de trein, bus, museum, speelpark of andere gezellige uitstapjes. Als je aan zee bent kun je schelpen zoeken en wat zand bewaren. Ben je in de natuur pluk dan bloemen die je droogt tussen de bladzijden van een zwaar boek. Of laat je kind op een klein papiertje een mooie tekening van een activiteit tijdens jullie vakantie maken. Verzamel suikerzakjes of snoeppapiertjes, alles kan! Als je kind tevreden is met de collage en alles op het gekleurde A4 papier heeft vast geplakt, kan het papier bij terugkomst ingelijst worden in het fotolijstje.


Tot slot:


Pak het lijstje in en je kind is er klaar voor om het zelfgemaakte souvenir aan de andere ouder te geven. Met behulp van dit schilderij kan vertellen over de vakantie ook makkelijker zijn voor je kind. Helemaal leuk als het schilderij opgehangen wordt, zo kan je kind iedere keer een beetje nagenieten, als hij/zij weer bij papa of mama is.


Ik wens alle ouders en kinderen een hele fijne zomervakantie toe!


Zomerse groet,


Sissel Pemmelaar


Bonustip: lees hier meer adviezen voor de (eerste) vakantie na de scheiding met kinderen.

 

Als scheidingsmediatorben ik gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet ik waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch kunt leren samenwerken als ouders. Door mijn achtergrond als advocaat is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt. Meer weten? Stuur een mailtje naar sissel@pemmelaar.nl of plan een vrijblijvend kennismakingsgeprek in. Ik help je graag.

 

bron: pinterest


 terug

Maak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen