Pemmelaar

FAMILIE MEDIATION

Pemmelaar Praktijk

Pemmelaar Familie Mediation is gespecialiseerd in het oplossen van juridische en financiële conflicten binnen families. Dat kan gaan om een echtscheiding, einde samenleving, de verdeling van de erfenis, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaand ouderschapsplan. Wij begeleiden u in het maken van eerlijke afspraken, die voor iedereen aanvaardbaar zijn. En waarin de belangen van alle betrokkenen even zwaar gewogen worden. Ook alle praktische zaken regelen wij voor u: van een allimentatieberekening tot de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijke stand. Alles wordt voor u verzorgd. Ook kunt u bij ons terecht voor een second-opinion in een lopend scheidingstraject. 

Pemmelaar Mediation is gevestigd in Amsterdam, met bezoeklocaties op IJburg en in het Centrum. Ook goed bereikbaar vanuit onder meer Purmerend, Zaandam, Landsmeer, Oostzaan, Amstelveen, Aalsmeer, Badhoevedorp, Weesp, Muiden, Muiderberg, Diemen en Abcoude. 

Wilt u graag vrijlblijvend kennismaken met onze mediator mr. Sissel Pemmelaar, dan bent u van harte welkom contact op te nemen via info@pemmelaar.nl of 020 260 55 50.


COVID-19 & MEDIATION

Ondanks het Corona virus kunnen wij je scheiding van A tot Z blijven regelen. Lees hier meer over hoe wij omgaan met de Corona maatrgelen en zorgen voor een (online) veilige mediation.


Lees hier onze privacy verklaring >


THUIS

Online Mediation

Video bellen 

020 260 55 50

info@pemmelaar.nl
online mediation
Maak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen