Pemmelaar

FAMILIE MEDIATION

Pemmelaar Praktijk

Pemmelaar Familie Mediation is volledig gespecialiseerd in de juridische, financiële, fiscale en emotionele begeleiding bij (complexe) scheidingen met kinderen. Dat kan gaan om een echtscheiding met of zonder huwelijkse voorwaarden, einde samenleving, geregistreerd partnerschap, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaand ouderschapsplan of alimentatieberekening. Wij begeleiden u in het maken van eerlijke afspraken, die voor iedereen aanvaardbaar zijn. En waarin de belangen van zowel beide ouders als kinderen even zwaar gewogen worden. Ook alle financiële en jurdische zaken regelen wij voor u: van een alimentatieberekening tot de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijke stand. Alles wordt voor u verzorgd.


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een second-opinion in een al lopend mediationtraject. Wij kijken dan met u mee naar bijvoorbeeld alimentatie berekeningen, de vermogensopstelling of beoordelen het ouderschapsplan en/of convenant. Mochten er uit deze review punten komen die niet in uw belang zijn, dan kunnen wij u helpen om dit op een prettige manier aan te kaarten. 


Pemmelaar Mediation is gevestigd in Amsterdam (IJburg). Ook goed bereikbaar vanuit onder meer Purmerend, Zaandam, Landsmeer, Oostzaan, Amstelveen, Aalsmeer, Badhoevedorp, Weesp, Muiden, Muiderberg, Diemen, Abcoude en het Gooi. 


Wilt u graag vrijlblijvend kennismaken met onze (MfN) mediator mr. Sissel Pemmelaar, dan bent u van harte welkom contact op te nemen via info@pemmelaar.nl of 020 260 55 50.Lees hier onze privacy verklaring >


✔️UNIEKE COMBINATIE


Mr. Sissel Pemmelaar is één van de weinige scheidingsbegeleiders in Nederland, die zowel over de expertise van mediator, familierecht advocaat als financieel echtscheidingsadviseur beschikt. Het grote voordeel hiervan is dat zij het 'hele plaatje' overziet en hierdoor duurzame oplossingen op maat kan vinden, er één aanspreekpunt is én de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt. 
THUIS

Online Mediation

Video bellen 

020 260 55 50

info@pemmelaar.nl

Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen