wat anderen zeggen over onze mediator

KLANTEN GEVEN SISSEL GEMIDDELD EEN 9.1

Alle recensies zijn geanonimiseerd om de privacy van onze klanten te waarborgen.


Donderdag 18 februari 2021

"Onder de indruk van de vakkennis van Sissel. Wij hadden ons geen betere mediator kunnen wensen."


Vrijdag 5 februari 2021

"Ik was wat sceptisch over mediation, maar na het traject absoluut overtuigd van de meerwaarde. Alles is nu financieel en juridisch goed geregeld."


Maandag 11 januari 2021

"Ontzettend bedankt voor al je hulp. Ik vond het elke keer fijne bijeenkomsten, die mij er enorm doorheen geholpen hebben. Ik had het idee dat ik op achterstand stond met (....), omdat hij financieel veel meer weet en zich daar altijd mee bezig heeft gehouden. Jij nam de tijd om het elke keer weer duidelijk uit te leggen, zodat ik het ook begreep. Je was er echt voor ons twee en ben je heel dankbaar, dat je mij erop hebt gewezen de tijd te nemen om goed over bepaalde afspraken na te denken."


Dinsdag 1 december 2020

“Ik wil je graag bedanken voor de mediation. Zeker dankzij jou is de scheiding vlot verlopen. Het was op z’n zachts gezegd geen makkelijke periode en ik ben blij dat het nu beter gaat en het einde van samen wonen in één woning in zicht is. Het is goed zo. Ik wens je veel succes verder met je praktijk.”


26 oktober 2020

" - Ouderschapsplan een 10

  - Convenant een 10

  Veel geleerd en hoop dat deze positieve flow voortgezet kan worden door ..... & mijzelf!"


Vrijdag 4 september 2020

"Ben tevreden over het traject. Het was even wennen in het begin, door het online vanwege Corona, maar fijn dat het mogelijk was. Alles is nu goed geregeld en ben heel blij met je Sissel!"


Maandag 31 augustus 2020

“Ik heb eigenlijk voor dit kantoor gekozen voor de juridische en financiële afhandeling. Toch was het erg prettig dat de mediation er als back up was.”


Dinsdag 5 juni 2020

Ervaren als een fijn traject in een moeilijke tijd. Sfeer ondanks de zwaarte van onderwerpen luchtig. Helaas door corona heeft het wat langer geduurd dan normaal maar fijne tegemoetkoming van de kosten voor de laatste sessie.


Donderdag 28 mei 2020

"Het was een moeilijk en emotioneel traject. Zonder jouw hulp hadden wij het niet samen gered. Je hebt het goed gedaan. Bedankt voor je steun." 


Woensdag 29 april 2020

"Bedankt Sissel voor je professionaliteit en de manier waarop je het hebt aangepakt. Wij hebben er veel aan gehad."


Maandag 20 april 2020

“Door dit traject lukte het om toch samen in gesprek te blijven en tot een convenant te komen. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!”


Maandag 2 maart 2020

"Ik zal dit absoluut aanraden. Wij zijn voor ons kind zo goed mogelijk uit elkaar. Maar dit traject heeft ons ook veel tijd en geld bespaard. Wij zijn allebei heel tevreden met de uitkomst en met de gemaakte afspraken."


Maandag 3 februari 2020

"- snel

 - vertrouwelijk

 - behulpzaam

 We zijn erg blij met de snelle afhandeling en zorg van Sissel :-)"


Donderdag 30 januari 2020

"Het was een ontzettend nare periode. Wel zijn wij tevreden met jouw begeleiding. Je hebt het goed gedaan. Wij zullen je aan iedereen aanraden."


Vrijdag 10 januari 2020

"Het was een prettig traject wat door de goede verstandhouding tussen ons als ouders soepel verliep. Het gaf houvast in een onzekere periode waarin wij als ouders niet precies wisten wat en hoe (en welke) wij de zaken goed konden regelen voor onze dochter. Ik ben erg tevreden met de begeleiding en het opgestelde ouderschapsplan."Maak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen