REVIEWS OVER ONZE MEDIATOR

KLANTEN GEVEN SISSEL GEMIDDELD EEN 9.1

Alle recensies zijn geanonimiseerd om de privacy van onze klanten te waarborgen.


Maandag 30 september 2019

"Dank voor je begeleiding en wij hebben de sessies als zéér positief ervaren. Het is goed dat alles duidelijk is beschreven en inzicht in de verdeling van het vermogen hebben. Nogmaals dank."


Dinsdag 20 augustus 2019

"Ik ben heel blij met de begeleiding van Sissel, traject hebben we mede door haar samen goed doorlopen. Scheiden is natuurlijk niet leuk, maar zo blijf je wel in gesprek met elkaar en maak je goede afspraken voor de kinderen."


Maandag 19 augustus 2019

"Ik waardeer je hulp en deskundigheid. Ik denk dat je vrij snel doorhad hoe wij in elkaar zitten en dat je daar je aanpak op hebt aangepast. Ik heb het in ieder geval als “natuurlijk” ervaren en ben met volledig vertrouwen met je in zee gegaan."


Maandag 5 augustus 2019

" Heb er veel aan gehad. Veel weet je niet, vooral ook alle financiele zaken die erbij komen kijken. Ook heel fijn dat dingen uitgepraat zijn er respect over en weer is. Door dit traject zij we dichter bij elkaar gekomen. Heel prettig voor de kinderen, maar ook voor ons zelf."


Dinsdag 30 juli 2019

" Sissel is een vriendelijk persoon. Ik had nooit het gevoel van moeten we er nu weer heen. Integendeel ik vond het prettig om zo samen alles stap voor stap af te wikkelen."


Woensdag 24 juli 2019

"Traject verliep wat mij betreft voorspoedig en porfessioneel. Mediator had juiste balans tussen zakelijkheid en betrokkenheid. Gevoel gehad dat ze echte wilde dat de mediation zou slagen en heeft daarvoor naar mijn mening ook het nodige gedaan. Desondanks is dat niet gelukt en begrijp ik dat de mediation is afgesloten."


Vrijdag 24 mei 2018

" In de wir war van regeldingen was het fijn dat Sissel structuur aanbood. Het concreet maken van de besproken zaken naar een heus convenant, waar we allebei achter staan. Dank ook voor het snelle schakelen, wat in ons geval nodig was!"


Donderdag 18 april 2019

"Ik zou dit vrienden absoluut aanraden. Het is ondanks de emoties, de te regelen zaken met elkaar een zeer goede uitkomst. Ook met name het regelen van een goed ouderschapsplan. Dank voor de bemiddeling heb er veel aan gehad!"


Woensdag 27 maart 2019

"Het was heel goed en naar wens."


Maandag 11 maart 2019

"Ik vond de emotionele gesprekken fijn en noodzakelijk bij mediation. Ik ben blij dat je er was, ik had het zonder jou niet zo goed kunnen regelen. Ook vond ik het fijn dat je met onze dochter hebt gesproken en haar zo goed opgevangen hebt. Wij hebben nu een ouderschapsplan waar iedereen tevreden mee is."


Maandag 4 maart 2019

“Je begeleiding is heel fijn en voelt veilig. Omdat wij moeilijk kunnen praten, lukt het zo met elkaar in gesprek te komen. Het helpt dat jij rustig bent en de juiste vragen weet te stellen. Ook door durft te vragen. Voor mij was het heel verhelderend. Juist ons patroon van allebei liever ruzies vermijden en ieder ons eigen leven leiden heeft ervoor gezorgd dat we elkaar kwijt raakten. Achteraf hadden we het anders moeten aanpakken. Harder moeten werken en de verbinding moeten blijven zoeken. Ik zie nu ook mijn eigen aandeel beter. Bedankt voor het inzicht. Het gaat mij helpen het makkelijker een plekje te geven.”


Vrijdag 8 februari 2019

"Je kent mij niet, maar wil je heel graag bedanken. Je hebt mijn dochter, schoonzoon en kleinkind ontzettend goed geholpen afgelopen jaar. Als opa maak je je ontzettend veel zorgen als je kind in scheiding ligt. Vooral ook om je kleinkind, die erbij betrokken is. Ook vroeg ik mij eerlijk gezegd eerst wel af, werkt dat mediation. Je wilt toch dat je dochter niet aan het kortste eind trekt. Maar ben nu blij, dat ze hier voor gekozen hebben. Het heeft hen echt geholpen om alles weer glad te strijken en recht te maken. Ze zijn met z'n drieën nu weer goed op weg. Ook financieel is het goed geregeld allemaal. Een hele geruststelling voor mij. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor."


Dinsdag 18 december 2018

“Sissel is in staat om rust in het proces te brengen zodat wij gezamenlijk tot een goede oplossing zijn gekomen die bij ons past. Zij kan op zich ingewikkelde zaken op een eenvoudige en prettige manier begeleiden. Heeft een persoonlijke aanpak, voelt goed aan wie we zijn en wat we nodig hebben. Bedankt!”


Vrijdag 23 november 2018

“Heel prettig dat de gesprekken rustig verliepen en Sissel overal de tijd voor nam, waardoor het ‘eigen’ werd. Zelf had ik het gevoel het snel te willen afhandelen, maar juist door de rust die er kwam konden we goede en weloverwogen afspraken maken. Bedankt voor je hulp!”


Dinsdag 16 oktober 2018

Het was een mooi maar heftig traject. Fijn om zo begeleid te worden want we hadden geen idee wat er moest gebeuren. Het was allemaal goed gestructureerd, dat was erg fijn. Je coulance met tijd en factureren hiervan vond ik top. Dank!


SCHEIDINGSMEDIATOR MR. SISSEL PEMMELAAR

Klik op de foto om zelf te zien waarom mijn werkwijze zó succesvol is bij scheiden met kinderen.


PemmelaarMaak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen