wat anderen zeggen over onze mediator

KLANTEN GEVEN SISSEL GEMIDDELD EEN 9.1

Alle recensies zijn geanonimiseerd om de privacy van onze klanten te waarborgen.


Donderdag 15 april 2021

Ik vond het een fijn traject, waarin je begeleiding menselijk was en alles heel weloverwogen gebeurde. Wat goed was, dat je ons echt zelf de beslissingen hebt laten nemen, maar daarin ons wel voorzag van uitgebreide informatie. Ook hielp het dat je door op de rem te trappen hebt gezorgd, dat wij allebei klaar waren voor het nemen van beslissingen. Wat ik enorm waardeer is dat je ons hebt aangesproken als ouders bij bepaalde beslissingen, die niet goed zouden zijn voor de kinderen. Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en familie mocht het nodig zijn.


Dinsdag 9 maart 2021

“Deze manier past erg bij mij. Het voelt vertrouwd en veilig. Het blijft heel moeilijk om uit elkaar te gaan, maar het is fijn dat alles zo samen kan worden geregeld. Met name zagen wij op tegen de zakelijke en financiële kant. Erg fijn dat je daar de tijd voor nam en wij het ook begrijpen, zodat wij nu goede afspraken hebben kunnen maken. Ik zal iedereen die dit samen wil doen jou zeker aanraden.”


Donderdag 18 februari 2021

"Onder de indruk van de vakkennis van Sissel. Wij hadden ons geen betere mediator kunnen wensen."


Vrijdag 5 februari 2021

"Ik was wat sceptisch over mediation, maar na het traject absoluut overtuigd van de meerwaarde. Alles is nu financieel en juridisch goed geregeld."


Maandag 11 januari 2021

"Ontzettend bedankt voor al je hulp. Ik vond het elke keer fijne bijeenkomsten, die mij er enorm doorheen geholpen hebben. Ik had het idee dat ik op achterstand stond met (....), omdat hij financieel veel meer weet en zich daar altijd mee bezig heeft gehouden. Jij nam de tijd om het elke keer weer duidelijk uit te leggen, zodat ik het ook begreep. Je was er echt voor ons twee en ben je heel dankbaar, dat je mij erop hebt gewezen de tijd te nemen om goed over bepaalde afspraken na te denken."


Dinsdag 1 december 2020

“Ik wil je graag bedanken voor de mediation. Zeker dankzij jou is de scheiding vlot verlopen. Het was op z’n zachts gezegd geen makkelijke periode en ik ben blij dat het nu beter gaat en het einde van samen wonen in één woning in zicht is. Het is goed zo. Ik wens je veel succes verder met je praktijk.”


26 oktober 2020

" - Ouderschapsplan een 10

  - Convenant een 10

  Veel geleerd en hoop dat deze positieve flow voortgezet kan worden door ..... & mijzelf!"


Vrijdag 4 september 2020

"Ben tevreden over het traject. Het was even wennen in het begin, door het online vanwege Corona, maar fijn dat het mogelijk was. Alles is nu goed geregeld en ben heel blij met je Sissel!"


Maandag 31 augustus 2020

“Ik heb eigenlijk voor dit kantoor gekozen voor de juridische en financiële afhandeling. Toch was het erg prettig dat de mediation er als back up was.”


Dinsdag 5 juni 2020

Ervaren als een fijn traject in een moeilijke tijd. Sfeer ondanks de zwaarte van onderwerpen luchtig. Helaas door corona heeft het wat langer geduurd dan normaal maar fijne tegemoetkoming van de kosten voor de laatste sessie.


Donderdag 28 mei 2020

"Het was een moeilijk en emotioneel traject. Zonder jouw hulp hadden wij het niet samen gered. Je hebt het goed gedaan. Bedankt voor je steun." 


Woensdag 29 april 2020

"Bedankt Sissel voor je professionaliteit en de manier waarop je het hebt aangepakt. Wij hebben er veel aan gehad."


Maandag 20 april 2020

“Door dit traject lukte het om toch samen in gesprek te blijven en tot een convenant te komen. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!”


Maandag 2 maart 2020

"Ik zal dit absoluut aanraden. Wij zijn voor ons kind zo goed mogelijk uit elkaar. Maar dit traject heeft ons ook veel tijd en geld bespaard. Wij zijn allebei heel tevreden met de uitkomst en met de gemaakte afspraken."


Maandag 3 februari 2020

"- snel

 - vertrouwelijk

 - behulpzaam

 We zijn erg blij met de snelle afhandeling en zorg van Sissel :-)"Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen