REVIEWS OVER ONZE MEDIATOR

KLANTEN GEVEN SISSEL GEMIDDELD EEN 9.1

Alle recensies zijn geanonimiseerd om de privacy van onze klanten te waarborgen.


Vrijdag 24 mei 2018

" In de wir war van regeldingen was het fijn dat Sissel structuur aanbood. Het concreet maken van de besproken zaken naar een heus convenant, waar we allebei achter staan. Dank ook voor het snelle schakelen, wat in ons geval nodig was!"


Donderdag 18 april 2019

"Ik zou dit vrienden absoluut aanraden. Het is ondanks de emoties, de te regelen zaken met elkaar een zeer goede uitkomst. Ook met name het regelen van een goed ouderschapsplan. Dank voor de bemiddeling heb er veel aan gehad!"


Woensdag 27 maart 2019

"Het was heel goed en naar wens."


Maandag 11 maart 2019

"Ik vond de emotionele gesprekken fijn en noodzakelijk bij mediation. Ik ben blij dat je er was, ik had het zonder jou niet zo goed kunnen regelen. Ook vond ik het fijn dat je met onze dochter hebt gesproken en haar zo goed opgevangen hebt. Wij hebben nu een ouderschapsplan waar iedereen tevreden mee is."


Maandag 4 maart 2019

“Je begeleiding is heel fijn en voelt veilig. Omdat wij moeilijk kunnen praten, lukt het zo met elkaar in gesprek te komen. Het helpt dat jij rustig bent en de juiste vragen weet te stellen. Ook door durft te vragen. Voor mij was het heel verhelderend. Juist ons patroon van allebei liever ruzies vermijden en ieder ons eigen leven leiden heeft ervoor gezorgd dat we elkaar kwijt raakten. Achteraf hadden we het anders moeten aanpakken. Harder moeten werken en de verbinding moeten blijven zoeken. Ik zie nu ook mijn eigen aandeel beter. Bedankt voor het inzicht. Het gaat mij helpen het makkelijker een plekje te geven.”


Vrijdag 8 februari 2019

"Je kent mij niet, maar wil je heel graag bedanken. Je hebt mijn dochter, schoonzoon en kleinkind ontzettend goed geholpen afgelopen jaar. Als opa maak je je ontzettend veel zorgen als je kind in scheiding ligt. Vooral ook om je kleinkind, die erbij betrokken is. Ook vroeg ik mij eerlijk gezegd eerst wel af, werkt dat mediation. Je wilt toch dat je dochter niet aan het kortste eind trekt. Maar ben nu blij, dat ze hier voor gekozen hebben. Het heeft hen echt geholpen om alles weer glad te strijken en recht te maken. Ze zijn met z'n drieën nu weer goed op weg. Ook financieel is het goed geregeld allemaal. Een hele geruststelling voor mij. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor."


Dinsdag 18 december 2018

“Sissel is in staat om rust in het proces te brengen zodat wij gezamenlijk tot een goede oplossing zijn gekomen die bij ons past. Zij kan op zich ingewikkelde zaken op een eenvoudige en prettige manier begeleiden. Heeft een persoonlijke aanpak, voelt goed aan wie we zijn en wat we nodig hebben. Bedankt!”


Vrijdag 23 november 2018

“Heel prettig dat de gesprekken rustig verliepen en Sissel overal de tijd voor nam, waardoor het ‘eigen’ werd. Zelf had ik het gevoel het snel te willen afhandelen, maar juist door de rust die er kwam konden we goede en weloverwogen afspraken maken. Bedankt voor je hulp!”


Dinsdag 16 oktober 2018

Het was een mooi maar heftig traject. Fijn om zo begeleid te worden want we hadden geen idee wat er moest gebeuren. Het was allemaal goed gestructureerd, dat was erg fijn. Je coulance met tijd en factureren hiervan vond ik top. Dank!


Vrijdag 18 mei 2018

"Sissel pemmelaar is doortastend, gedreven, aardig, innemend en recht door zee. Ik was erg blij met haar advies en zou haar zeker voor advies of counseling aanbevelen."


Maandag 25 juni 2018

“Deze manier past erg bij mij. Het voelt vertrouwd en veilig. Het blijft heel moeilijk om uit elkaar te gaan, maar het is fijn dat alles zo samen kan worden geregeld. Met name zagen wij op tegen de zakelijke en financiële kant. Erg fijn dat je daar de tijd voor nam en wij het ook begrijpen, zodat wij nu goede afspraken hebben kunnen maken. Ik zal iedereen die dit samen wil doen dit zeker aanraden.”


Maandag 12 maart 2018

"Ik had echt geen idee hoe of wat. Nu hebben we het allemaal goed op de rit gekregen voor ons en de kinderen. Heel fijn dat jij zoveel begrip en geduld met ons had. Heel veek dank voor al jouw hulp."


Woensdag 10 januari 2018

"Tsja, een aanbeveling schrijven voor Sissel Pemmelaar gaf mij een dubbel gevoel. Niet vanwege Sissel, maar wel omdat een droom van mij, samen oud worden, niet is gehaald. Maar wat ben ik blij dat wij in dat proces, ont-binden van wat eens ver-bonden was, hulp van Sissel hebben gekregen. Sissel is nuchter, kent de regels, denkt heel sterk voor de kinderen en kijkt daarin ook naar de belangen van BEIDE ouders. Zij heeft een netwerk van verschillende kennispartner die kunnen ondersteunen op bijvoorbeeld het gebied van hypotheken maar ook kindercoaching. Van de gesprekken maakt ze een duidelijk verslaglegging zodat alles nagelezen kan worden. Al met al heel helder zodat alles wat geregeld moet worden, ook daadwerkelijk geregeld wordt."


Vrijdag 22 december 2017

"Als Financial Professional roept Sissel mijn hulp in bij financiële en fiscale zaken bij ondernemers die complex zijn. We maken dan onderling heel duidelijke afspraken zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Het gevolg hiervan is dat de tijdslijnen naar cliënten altijd gehaald worden. In gesprek met cliënten heb ik haar een aantal keren mogen ervaren. Ik zie dan, naast haar duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken, dat ze proactief naar overeenstemming zoekt op een prettig zakelijke manier. En steeds betrekt ze haar jarenlange juridische ervaring hierbij , zodat de afspraken niet alleen passend lijken maar ook juridisch kloppen. Met haar cliënten heeft ze het beste voor en dat uit zich bijvoorbeeld in het echt willen begrijpen hoe de zaken in elkaar zitten. Vervolgens zoekt ze een voor beide partijen een passende oplossing. Soms dus ook met de hulp van een andere expert erbij. Sissel, ik werk heel graag samen omdat je een warm en hartelijk mensen- mens bent naast alle bovenstaande zaken."

Machteld Koenraad, Financieel Professional


Woensdag 5 september 2017

"Ik heb de mediation door Sissel als prettig ervaren. Ik vond haar evenwichtig in het benadrukken van de belangen van en het delen van de zorgen over beide partijen. Ik had nooit het gevoel dat zij één kant koos, maar dat zij duidelijk de voors en tegens zag van de verschillende standpunten. De 'emotionele kant' heeft wat weinig aandacht gehad (bijv. bespreken van persoonlijke frustraties / zorgen over de ander) en dat was wat mij betreft prima - onze hoofdzorg was vooral praktisch van aard: financieel en juridisch advies. Wat ik overigens heel nuttig vond was ook Sissel's netwerk: bijvoorbeeld het plannen van een taxatie en het raadplegen van een hypotheekadviseur heeft voor mij snel dingen concreet gemaakt, waardoor we sneller tot een concreet plan konden komen, dan wanneer we alles zelf hadden moeten uitzoeken."


SCHEIDINGSMEDIATOR MR. SISSEL PEMMELAAR

Klik op de foto om zelf te zien waarom mijn werkwijze zó succesvol is bij scheiden met kinderen.


PemmelaarMaak nu je eerste afspraak


Name:
Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen