Woensdag 7 juni 2023

"Ontzettend bedankt Sissel voor alles wat je voor ons allebei hebt betekent! Je hebt ons zoveel geholpen met je adviezen, je creatieve oplossingen, en al je kennis qua financiën. Zonder jou waren we hier niet uitgekomen!"


Woensdag 17 mei 2023

"Via via werd ons aangeraden om eens contact met Sissel Pemmelaar op te nemen in onze slepende echtscheiding. Wij hadden nooit gedacht zo positief uit onze scheiding te kunnen komen. Onze jonge kinderen, twee bedrijven, vastgoed en aandelen. Het was 1 grote puzzel. Sissel trok de hele zaak vlot met haar rust en grote deskundigheid op financieel en juridisch gebied. Het haalde bij ons allebei zoveel stress en spanning weg."


Maandag 15 mei 2023

"Ondanks dat ik het heel naar vind om uit elkaar te gaan heb ik mediation traject op zichzelf als prettig ervaren."


Woensdag 26 april 2023

"Ik wil je graag bedanken. Alles is heel vlot gegaan en heel fijn dat daardoor het huis voor de kinderen kon worden behouden. Ik wilde dit niet, maar jouw begeleiding en gesprekken zijn wel heel fijn."


Vrijdag 7 april 2023

"Ik wil je graag nogmaals bedanken. Er komt zo veel bij kijken. Ontzettend prettig dat jij dit allemaal voor ons hebt uitgezocht en wij het zo stap voor stap konden doorlopen. Ik weet nu zeker dat alles goed geregeld is. Ik wens je alle goeds toe!"


Maandag 20 maart 2023

"Bedankt je hebt het fantastisch goed gedaan. Ik had niet gedacht dat het allemaal zo soepel zou lopen. Echt super fijn dat jij er aan de zijlijn was."


Dinsdag 7 maart 2023

“Dankjewel Sissel. Ik ben heel blij met jouw deskundigheid en dat wij mede daardoor tot een mooie afwikkeling van de ingewikkelde financiële situatie van onze scheiding zijn gekomen. Bedankt ook dat je altijd beschikbaar was en tijd voor ons maakte.”


Vrijdag 24 februari 2023

"Al wilde ik dit niet, je hebt het heel goed gedaan. Je bent betrokken, attent, empatisch en deskundig. We hebben nu een mooie oplossing gevonden in onze toch wel financieel ingewikkelde echtscheiding. Ik heb er alle vetrouwen in dat wij zo allebei verder kunnen. Bedankt!"


Maandag 20 februari 2023

"Dankjewel. Ik ben heel blij met al je werk en hulp. In jouw bijzijn voelde ik mij veilig om voor mijzelf op te komen. Ik merkte echt dat ... 'reëler' kon zijn als jij erbij was. Dank daarvoor, anders was het misschien echt wel misgegaan."


Donderdag 2 februari 2023

"Heel veel dank! Je hebt het goed gedaan. Het is een moeilijk proces, maar daar binnen had je het niet beter kunen doen. Het is ook absoluut voortvarend verlopen. Ik zal zeker mensen aan je doorverwijzen."Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Naam & e-mailadres (ex-)partner:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen