Heen en Weer

Heen en Weer

Absoluut een aanrader! Dit unieke handboek helpt kinderen bij de scheiding. In dit mooi vormgegeven boek wordt heel goed uitgelegd waar een kind allemaal mee te maken krijgt, zowel emotioneel als praktisch. Niet alleen voor kinderen informatief maar ook voor ouders. Vanaf 8 jaar. Nu weer verkrijgbaar als e-book.


De dikke Lena lijstje

De dikke Lena lijstje

Een bundeling van de vier boeken van Lena Lijstje met meer dan 500 pagina's. Het boek gaat over de gedachten en gevoelens van een 12 jarig meisje die onder meer met de scheiding van haar ouders te maken krijgt. Met name geschikt voor meisjes vanaf negen jaar die van lezen houden.


Uit elkaar

Bijzonder boek over echtscheiding voor kinderen vanaf zes jaar. Alle emoties waar een kind doorheen kan gaan worden beschreven en weergegeven door de tekeningen. Ook is er in dit boek ruimte voor je kind om zijn of haar emoties te beschrijven.


Bang Boos Blij

Bang Boos Blij

Een werkboek over wat er gebeurt bij een scheiding en daarna om alleen of samen met een ouder te doen. Kinderen kunnen in het boek tekenen en schrijven om zo alle dingen die ze van binnen voelen een plekje te geven. Vanaf 6 jaar.


Herinnerboek

Herinnerboek

Tessa Dix heeft samen met haar kinderen een mooi doe-herinnerboekje gemaakt voor kinderen. Houdt jouw kind van creatief bezig zijn en zoek je een tastbaar instrument om je kind te helpen bij het verwerken van de scheiding? Kijk dan op:

www.mijnouderszijngescheiden.nl.Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Naam & e-mailadres (ex-)partner:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen