Heen en Weer

Heen en Weer

Absoluut een aanrader! Dit unieke handboek helpt kinderen bij de scheiding. In dit mooi vormgegeven boek wordt heel goed uitgelegd waar een kind allemaal mee te maken krijgt, zowel emotioneel als praktisch. Niet alleen voor kinderen informatief maar ook voor ouders. Vanaf 8 jaar. Nu weer verkrijgbaar als e-book!


Uit elkaar

Uit elkaar

Bijzonder boek over echtscheiding voor kinderen vanaf zes jaar. Alle emoties waar een kind doorheen kan gaan worden beschreven en weergegeven door de tekeningen. Ook is er in dit boek ruimte voor je kind om zijn of haar emoties te beschrijven.


Bang Boos Blij

Bang Boos Blij

Een werkboek over wat er gebeurt bij een scheiding en daarna om alleen of samen met een ouder te doen. Kinderen kunnen in het boek tekenen en schrijven om zo alle dingen die ze van binnen voelen een plekje te geven. Vanaf 6 jaar.


Van alles twee

Van alles twee

Dit boek heeft zich inmiddels als bruikbare hulp bewezen voor kinderen die met een scheiding te maken krijgen. In dit voorlees boek wordt daarnaast uitleg gegeven aan ouders over hoe kinderen te helpen bij de scheiding.


Herinnerboek

Herinnerboek

Tessa Dix heeft samen met haar kinderen een mooi doe-herinnerboekje gemaakt voor kinderen. Houdt jouw kind van creatief bezig zijn en zoek je een tastbaar instrument om je kind te helpen bij het verwerken van de scheiding? Kijk dan op: 

www.mijnouderszijngescheiden.nl


Thuis bij Allebei

Thuis bij Allebei

Dit boek is net verschenen en het eerste prentenboek speciaal over co-ouderschap voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Het boek straalt ondanks het moeilijke onderwerp luchtigheid en warmte uit en is daardoor een heel fijn hulpmiddel om in gesprek te gaan met je kind over scheiden en co-ouderschap.


Johnny Joker schopt herrie in de hut

Johnny Joker schopt herrie in de hut

De vrolijke aap in dit boekje helpt je kind om samen met jou te praten over de scheiding en vragen te stellen. Én jou als ouder op deze manier om makkelijker in gesprek te blijven met je kind.Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Naam & e-mailadres (ex-)partner:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen