Houd me vast

Houd me vast

Mocht je nog twijvelen over scheiden of blijven dan bevelen wij dit boek van harte aan. Dit boek is de gebruiksaanwijzing voor stellen die op zoek zijn naar betere communicatie en een hechtere relatie.


Je wordt weer gelukkig

Je wordt weer gelukkig

Een positief en onmisbaar boek voor iedereen die midden in een scheiding zit of het net achter de rug heeft. In het boek komt aan bod wat er precies met je gebeurt, welke problemen je tegenkomt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.


Stoppen als partners, doorgaan als ouders

Stoppen als partners, doorgaan als ouders

In dit boek wordt beschreven hoe een echtscheiding mogelijk nog kan worden voorkomen, dan wel op een goede manier kan worden doorstaan. Dit aan de hand van vele voorbeelden, concrete werkoefeneningen, tips en tools.


Het grote co-ouder doe boek

Het grote co-ouder doe boek

Dit boek verdient een plekje op het nachtkastje van elke co-ouder. Co-ouderschap is mooi en moeilijk tegelijkertijd. Dit boek biedt ouders hulp door interviews, columns, tips en adviezen. Alleen verkrijgbaar via de schrijfster zelf, zie http://degroteco-ouderwebsite.blogspot.nl.


Aan alle gescheiden ouders

Aan alle gescheiden ouders

Scheiden met kinderen is geen gemakkelijke opgave. Maar van wie kun je het nou beter leren dan van de kinderen zelf? In dit boek komen de kinderen aan het woord en leer je kijken door hun ogen. Zodat jouw kind later kan zeggen: ' Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.'


De gids over scheiding en kids

De gids over scheiding en kids

In dit handige gidsje staan 80 praktische tips voor ouders om hun kind zo goed mogelijk door de scheiding heen te loodsen. De tips zijn direct toepasbaar. Het boekje is in zakformaat dus makkelijk over al mee naar toe te nemen.


Geldwijzer Alimentatie & Co-ouderschap

Geldwijzer Alimentatie & Co-ouderschap

Een informatief boekje dat verkrijgbaar is via het Nibud. Alle financiele zaken die komen kijken bij een scheiding of co-ouderschap zijn op een begrijpelijke manier op een rijtje gezet. Elk jaar verschijnt een nieuwe uitgave en dat is met de steeds veranderende (fiscale) regelgeving zeker nodig. Ook handig als je al enige tijd gescheiden bent.


Voorkom een vechtscheiding

Voorkom een vechtscheiding

Dit boek van Nancy Steutel zou iedereen die te maken heeft met een scheiding moeten lezen. In het eerste deel vertelt de schrijfster openhartig over haar eigen ervaringen. Het tweede deel is een werkboek zodat je meteen zelf aan de slag kunt met concrete handvaten. Het boek helpt je te voorkomen dat je bij een scheiding jezelf én je kinderen kapot maakt door een vechtscheiding. 


Bekrast

Bekrast

Marieke Lips maakte als kind de vechtscheiding van haar ouders mee en schreef naar aanleiding hiervan deze roman met de titel 'Bekrast'. Hoe heftig en langdurig de impact van een vechtscheiding kan zijn op een kind en later als (jong) volwassene wordt duidelijk als je dit boek leest. De boodschap die schrijfster met dit boek aan ouders wil meegeven is: “luister echt naar de stem van een kind in het belang van de onbezorgde toekomst van het kind.”


Los

Los

Het leest als een roman maar is tegelijk een zelfhulpboek. Een aanrader voor iedereen die het moeilijk vindt om de scheiding achter zich te laten. Dit boek laat zien dat dit heel normaal is en jij zeker niet de enige bent, net als Floor de hoofspersoon. Zij volgt een groepstraining en die geeft haar (én jou) belangrijke inzichten en tools om je leven weer op te pakken. Én wedden dat Floor jou ook aan het lachen maakt!Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Naam & e-mailadres (ex-)partner:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen