Mila heeft twee bedjes

Mila heeft twee bedjes

Een warm verhaal voor peuters vanaf 30 maanden over veranderingen bij een scheiding in het dagelijkse leven van Mila. Er veranderd bij een scheiding heel veel, maar één ding blijft hetzelfde en dat is dat papa en mama Mila allebei de liefste van de hele wereld blijven vinden!


Ik woon in twee huizen

Ik woon in twee huizen

Dit bijzondere prentenboek met prachtige tekeningen laat aan de hand van de vier seizoenen zien hoe Nina de nieuwe situatie beleefd. Dit boek is een echte aanrader voor kinderen vanaf vier jaar. 


Twee nesten

Twee nesten

In dit prentenboek wordt op een liefdevolle manier vertelt dat papa en mama niet meer bij elkaar wonen. Maar ze blijven wel altijd samen papa en mama. En daarmee een goed hulpmiddel om op een 'zachte" manier over de scheiding met je jonge kind te praten.


Soms woon ik bij mama en soms woon ik bij papa

Soms woon ik bij mama en soms woon ik bij papa

Een super schattig prentenboek voor de allerkleinsten. Op elke pagina zit een grote flap van papier. Aan de ene kant zie je de situatie bij mama en als je de flap omslaat hoe het bij papa is, of net andersom. Een boek dat je peuter, ondanks het onderwerp, vaak keer op keer wil lezen samen met papa of mama.


Thuis bij Allebei

Thuis bij Allebei

Dit boek is net verschenen en het eerste prentenboek speciaal over co-ouderschap voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Het boek straalt ondanks het moeilijke onderwerp luchtigheid en warmte uit en is daardoor een heel fijn hulpmiddel om in gesprek te gaan met je kind over scheiden en co-ouderschap.


Johnny Joker schopt herrie in de hut

Johnny Joker schopt herrie in de hut

De vrolijke aap in dit boekje helpt je kind om samen met jou te praten over de scheiding en vragen te stellen. Én jou als ouder op deze manier om makkelijker in gesprek te blijven met je kind. Maak nu je eerste afspraak


Uw naam*:
Uw e-mailadres*:
Naam & e-mailadres (ex-)partner:
Kopje koffie/uw vraag:
* Verplicht in te vullen